Španjolska U19 reprezentacija osvojila Europsko prvenstvo

Autor: Totalsport

Nakon što su 'pravi' nogometaši Španjolske osvojili Europsko prvenstvno, to su učinili i oni do 19 godina. Naime, u finalu su pobijedili Grčku s minimalnih 1:0 i tako dokazali da 'Furija' ne mora brinuti za svoje nasljednike.

Španjolski nogomet nastavlja svoju dominaciju. Mladi igrači do 19 godina u finalu kontinentalne smotre pobijedili su Grčku (1:0) i obranili naslov europskih prvaka.

Na Europskom prvenstvu u Estoniji, na kojem su nastupili i mladi hrvatski nogometaši, ponovio se tako scenarij s nedavno završenog Eura seniorskih nacionalnih vrsta. Još jednom titulu najboljih ponijeli su Španjolci, a u finalu im je bio dovoljan jedan pogodak protiv Grčke. Strijelac je u 80. minuti bio igrač madridskog Reala Jese Rodriguez. Ukupno mu je ovo bio peti pogodak čime je ponio i naslov najboljeg strijelca natjecanja.

Inače, Španjolska je u skupini upisala dvije pobjede i remi dok su u polufinalu porazili Francuze i to nakon jedanaesteraca.

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.