ŠPANJOLSKA NAPADA TITULU: Furiju preuzeo trofejni trener

Autor: J.V.H.

Trofejni španjolski trener i bivši nogometaš Furije i Barcelone Luis Enrique (49) vraća se na čelo španjolske nogometne reprezentacije, objavio je na konferenciji za medije predsjednik Španjolskog nogometnog saveza Luis Rubiales.

Enrique je napustio klupu Španjolske u ožujku ove godine nakon što mu se teško razboljela kći koja je kasnije preminula.

Mjesto na Euru 2020. osigurao je njegov pomoćnik Roberto Moreno (42). Španjolska je jučer u zadnjem kolu kvalifikacija u Madridu pobijedila Rumunjsku s 5 – 0, a tri dana ranije i Maltu sa 7:0. Time je potvrdila prvo mjesto u skupini u kojoj su bile i Švedska te Norveška.

Moreno nakon susreta s Rumunjskom nije govorio za novinare, a glasnogovornik je prenio “da nije u stanju pričati”. Igrači također nisu davali izjave. Neki mediji već prenose kako se Moreno osjeća “izdanim”.

Moreno je po preuzimanju dužnosti rekao da se u svakom trenutku “spreman maknuti u stranu” odluči li se Enrique vratiti.

Pod njegovim vodstvom je u petak protiv Malte debitirao Dani Olmo. 




Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.