‘Špacine izraze razumije samo on i jedan koji je davno umro’

Autor: I.Knežević

Odčepljivanje i začepljivanje? Iskreno, ne znam što to znači; to vjerojatno zna samo on i jedan čovjek koji je davno umro – rekao je pomoćni trener Modrih.

Uoči gostovanja na Poljudu dan uoči derbija u Maksimiru je održana press konferencija, a na pitanja novinara odgovarao je pomoćni trener Damir Krznar, jer Zoran Mamić zbog bolesti i visoke temperature nije bio u stanju doći, ali bi trebao sutra voditi momčad u Splitu.

Modri su Split putuju s puno problema s ozljedama, a dobra vijest za Modre je što se nakon odrađene suspenzije u konkurenciju vraćaju Ivo Pinto i Leonardo Sigali:

– Kandidiraju svi igrači koji su igrali protiv Zagreba, a vraćaju se i suspendirani igrači. Naravno, ne možemo računati na Antolića, Pivarića, Musu, Pavičića, Soudanija, Cekicija i Husejinovića, a nema niti Sose koji ima obaveze u reprezentaciji. Sastav? Mogu reći da će na golu biti Eduardo, a ostalo ćemo vidjeti.

Odgovorio je Krznar i na izjave Stanka Poklepovića kako će prvo začepiti pa otčepiti Dinamo.

– Igrao sam kao igrač protiv njega, bio mi je predavač na akademiji i ta predavanja su bila sjajna i pravi spektakl. On je veliko bogatstvo za cijeli naš nogomet i apsolutno očekujem sutra nekakve vratolomije; barem verbalne. Odčepljivanje i začepljivanje? Iskreno, ne znam što to znači; to vjerojatno zna samo on i jedan čovjek koji je davno umro – rekao je pomoćni trener Modrih.

Modri su ove sezone neporaženi u prvenstvu, a nadaju se da će taj niz trajati što dulje, a Krznar najavljuje kako ga bod ne zanima.

 




Autor:I.Knežević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.