ŠOKANTNI DETALJI! Srpski kriminalac orkestrirao je s tribine, Hrvati imali posebnu ulogu!

Autor: Bruno Herljević

Procurila je nova teorija ili tvrdnja, bolje rečeno, o tome što se zapravo dogodilo u srijedu na utakmici Partizana i Crvene zvezde. Masovna međusobna tučnjava Grobara na stadionu Partizana u kojoj su sudjelovali i hrvatski državljani, koji inače nisu povezani niti s jednom navijačkom skupinom što uključuje i Grobare, glavna je tema hrvatskih i srpskih medija već danima.

Šestorici Hrvata, odnosno petorici jer jedan je još u bolnici zbog teških ozljeda, određen je 30 dnevni pritvor u zloglasnom beogradskom Centralom zatvoru, a sa svih strana cure teorije što su oni zapravo radili na stadionu u Humskoj.

Priča da su došli “turistički” ipak je malo nategnuta, nije nemoguća, ali nije baš ni realna. Realnija je ona da su unajmljeni, što je navodno priznao jedan od šestorice Hrvata na saslušanju, ali to također nije potvrđeno. Pišu srpski mediji kako je sve organizirala narko-mafija i kako je borba za dominaciju na tribini povezana s drogom i prevlašću, monopolu nad tržištem, nazovite to kako želite, izvan stadiona.

Srpski mediji idu korak dalje. Blic navodi kako je jedan stanoviti momak iz beogradskoj podzemlja, koji je povezan sa škaljarskim kriminalnim klanom, bio taj koji je platio (s 10 tisuća eura po glavi) i doveo Hrvate u Beograd da započnu tučnjavu na tribinama. No, sada isti medij navodi kako je ta osoba bila na stadionu i kako su mu Hrvati služili kao osobno osiguranje. Opisuju kako je on stajao u sredini, a Hrvati su ga okruživali i štitili. No, spomenuta osoba iz beogradskog podzemlja nestala je s tribina kada je postalo jasno da će njegovo osiguranje loše proći u okršaju.

Blic tvrdi kako je misteriozni kriminalac nosio majicu s kapuljačom i da je imao fantomku na glavi te da nije navijač i da ne dolazi često na utakmice.

Nadalje, isti medij navodi kako su trojica Hrvata krenula u ofenzivu, dok su trojica ostala čuvati “šefa”. Ipak, trojica koja su jurišala na kraju su ostala odsječena od ostatka ekipe i dobila teške ozljede te na koncu završila na atletskoj stazi gdje ih je policija preuzela.

“U tom trenutku u metežu se izgubio i šef”, navodi Blic izjavu navijača i očevica cijelog događaja.




MOŽDA IM JE BOLJE U ZATVORU U SRBIJI? Hrvatske huligane čeka ‘lomača’ u Splitu?!




SPLIĆANE ČEKA PAKAO U CZ-u: ‘Žiletima ćemo ti precrtati tetovažu Vukovarskog vodotornja’

KAOS U BEGORADU DOBRO ISPLANIRAN! Narko-mafija unajmila ‘splitsku ekipu’?

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.