Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

ŠOK NAKON NEPRAVOMOĆNE PRESUDE! Mamića mjesec dana dijelilo od zatvora, a sada ga čekaju milijuni eura

Autor: Bruno Herljević

Bivši trener i sportski direktor Dinama, Zoran Mamić, potpisao je novi ugovor s Al Ainom, klubom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata s kojim je osvojio dvostruku krunu prošle sezone. Mamić je dobio novi, navodno vrlo unosan, ugovor i to tjedan dana nakon nepravomoćne presude na osječkom Županijskom sudu.

Podsjećamo, Zoran Mamić nepravomoćno je osuđen zajedno s bratom Zdravkom, Damirom Vrbanovićem i poreznikom Milanom Pernarom za izvlačenje oko 116 milijuna kuna iz Dinama te nanošenje štete državnom proračunu od 12.2 milijuna kuna. Mamić je dobio četiri godine i 11 mjeseci zatovra, a da je dobio samo mjesec dana više, odnosno pet godina morao bi pravomoćnu presudu čekati u zatvoru.

Koliko će Mamić zarađivati u Al Ainu? Nedavno je rekao kako zarađuje više od Nike Kovača u Bayernu, a on zarađuje oko 5-6 milijuna eura godišnje. Mamić je rekao da Kovač toliko zaradi brutto, a on netto. To je bilo prije potpisa novog ugovora, dakle sada može zarađivati samo više od toga.

“Jako sam sretan što ću nastaviti voditi momčad i želim ponoviti koliko sam zahvalan klubu na ukazanom povjerenju. Obećavam da ću dogodine biti u svom najboljem izdanju. Naš je cilj biti bolji nego lani. Želimo se pojačati kako bi se mogli boriti za sve trofeje. Svoje navijače želimo oduševiti iznimnom sezonom i velikim uspjesima”, poručio je Mamić.

U klubu su uvjereni da će Mamić dokazati svoju nevinost i da će još dugo biti njihov trener.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.