Foto: Screenshot (Instagram)

‘SLUŠA CECU, HALIDA I MERLINA, ALI JEDNOG PJEVAČA NE VOLI’: Ibrahimović nije htio čuti za balkansku megazvijezdu

Autor: Bruno Herljević

Videosnimka na kojoj švedski napadač hrvatsko-bosanskih korijena Zlatan Ibrahimović, u svlačionici u Los Angeles Galaxyja sluša pjesmu Halida Bešlića “Vraćam se majci u Bosnu” obišla je svijet.

Tom se prigodom novinar Al Jazeere, Emir Delić prisjetio glazbenog ukusa Zlatana Ibrahimivića. Novinar Al Jazeere Balkans prisjetio se susreta sa Zlatanom i naveo je da Šveđanin voli slušati Halida Bešlića, Šerifa Konjevića, Cecu, Dinu Merlina.

Međutim, tvrdi da Zlatan baš ne voli možda i najpopularnijeg pjevača s ovdašnjih prostora, Zdravka Čolića. “Pored Halida, voli i Šerifa, Cecu i Dinu Merlina. Dvije omiljene pjesme su mu ‘Beograđanka’ i ‘Ja još spavam po navici u tvojoj majici’. Iznenadio me prije 15 god kad smo dogovarali intervju i kaže da mu ponesem CD Merlina ‘Burek’. Ja ponesem i Čolu, a on ‘vrati ovo, ne slušam”, napisao je Delić.

Premda ga obožava gotovo cijeli Balkan, Zlatanu Ibrahimoviću, Zdravko Čolić baš i nije prvi izbor.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Back to business @lagalaxy

Objavu dijeli Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.