Photo: Igor Kralj/PIXSELL

SLAVNA GAZZETTA: ‘Inter već ima Modrića, a njegovo ime je…’

Autor: Željka Orešković

Slažete li se s ovime?

Luka Modrić ostaje u Real Madridu iako su se on i njegovi zastupnici svim silama trudili da zaigra u Interu. Florentino Perez transfer je stopirao, a sada se talijanski mediji tješe da zapravo već postoji igrač Modrićeve kvalitete u Interu.

Gazzetta dello Sport ističe da se radi o hrvatskom veznjaku.

“Stavi Hrvata na sredinu terena, imat ćeš motor. Dodaj mu još jednog, eto ti turbo. Taj drugi ne dolazi u Inter, ali i dalje je za volanom Nerazzurra osvajač svjetskog srebra.”

Radi se, naravno, o Marcelu Brozoviću, kojem je Spalletti predao konce upravljanja vezom čim se vratio s odmora. Protiv Atletica je pokazao da je to bila ispravna odluka, s njime na sredini Inter je procvao, a igra im je postala “pitkija”.

Ove sezone Brozo bi trebao igrati na najvišoj razini, onako kako radi posljednjih šest mjeseci. Gazzetta Brozovićevim ponašanjem na odmoru dokazuje da će tako i biti:

“Vratio se u Milano prije nego što je trebao, a tijekom odmora treneru je slao snimke treninga, koji su se sastojali od napornog rada u teretani te 15 pretrčanih kilometara dnevno, što je veća udaljenost od one koju prijeđe na utakmici. Rezultat takvog rada vidljiv je već sada. Dok drugi tek traže formu, Brozović je potpuno spreman.”

Navode da je zbog toga nezamjenjiv čak i u Interu s novim pojačanjima:




“Brozović bi bio presretan da je one ključeve morao predati Modriću, ali ovaj Hrvat već je dokazao kako dobro izgleda kada on vodi igru.”

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.