Twitter

SLAVEN BILIĆ: ‘Dinamo nikad bolji..ali morate imati sreće’

Autor: J.V.H.

Bivši izbornik reprezentacije Slaven Bilić nakon West Hama opet niže zadivljujuće rezultate na Otoku. Njegov sadašnji klub WBA odlično igra u Championshipu, a Slaven je oborio klupski rekord star 99 godina – nije izgubio kod kuće 16 utakmica u nizu.

Leeds ga je sinoćnjom pobjedom prestigao, ali Bilićeva momčad ima utakmicu manje koju će danas odigrati u gostima kod pretposljednjeg Wigana.

Slaven je komentirao utakmicu Lige prvaka protiv Cityja u kojoj šanse Dinama nisu značajne, ali su tu.

“Sve ovisi o tome u kakvom će sastavu Pep istrčati u Zagrebu. No, Dinamo ima šanse. Možda ne za pobjedu, ali za bod svakako. Dinamo može zabiti gol i doći do boda, a to bi protiv Cityja bilo veliko ostvarenje”, rekao je Bilić za 24 sata.

Kako komentira igru Modrih i njihovu momčad?

“Dinamo je danas u Europi ono što je nekad bio Dinamo Kijev. Itekako je konkurentan, možda je nekad imao i bolje momčadi, ali ovako nikad nije izgledao. Nikad nije igrao ovako lepršav i dobar nogomet. To je zasluga Nenada Bjelice. Odličan trener, jako studiozan. Od Dinama je napravio pravu momčad”, sipao je pohvale na račun svog kolege bivši izbornik Hrvatske.

Posebne pohvale imao je za dvojac Petković – Olmo

“Njih dvojica su top u HNL-u, top u Europi. Pa recimo ni Mario Mandžukić i neki drugi igrači prije odlaska iz HNL-a nisu zabijali pet golova po utakmici. Petković i Olmo oduševljavaju svojim nogometom. To je visoka razina.”

Dok je bio menadžer West Hama pobjeđivao je City, tada pod palicom Pellegrinija.

“Kako protiv Cityja? Braniti se, čekati kontre, ali morate imate neki plan za igru naprijed”, a onda dodao bitnu stvar: “Naravno, protiv najjačih momčadi na svijetu morate imati i sreće.”

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.