Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

SKRIVENI DETALJI DOČEKA: Vatreni su imali lude ideje i želje, ali ONA je bila glas razuma

Autor: Željka Orešković

Svašta se događalo u kockastom autobusu

Više od pola milijuna ljudi za Vatrene je u Zagrebu priredilo povijesni doček. Nakon najveće fešte ikad na središnjeg zagrebačkom trgu, Vatreni su dobili dočeke i u svojim rodnim gradovima. Ipak, još uvijek se priča o ponedjeljku i njihovom probijanju kroz tisuće ljudi.

Policajci su cijelo vrijeme ostali dobre volje, sudjelovali su u slavlju i pazili da se nitko ne ozlijedi. Imali su jedan posao i odradili su ga vrhunski, i to sve dok su naši Vatreni divljali na krovu autobusa i imali posebne želje.

“Luka Modrić me u jednom trenutku pitao može li voziti autobus. Pitala sam ga mogu li ja umjesto njega igrati za reprezentaciju. Rekao je da mogu, ali ja mu ipak nisam željela dati da sjedne za volan”, rekla je simpatična ZET-ova vozačica Nikolina Pokorny-Žiljak za RTL.

Policajac Frano Čović, pak, postao je hit nakon što mu je na motor sjeo Šime Vrsaljko.

“Rekao mi je ‘aj me vozi’, ali sam mu rekao da ćemo kasnije. Ipak, u jednom trenutku sišao je s autobusa i sjeo na motor pa nisam imao izbora. Onda je htio i Modrić, ali sam njemu rekao da ćemo neki drugi put”, rekao je Frano, koji je vrlo odgovorno obavljao svoju dužnost.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.