FOTO: Twitter/ screenshot

SKINUO GA S TRONA: Simeone izjednačio rekord Tomislava Ivića

Autor: Željka Orešković

Ako Simeone ovako nastavi, mogao bi ih i prestići

Valencija opasno puše za vrat Barceloni, od koje je dijele samo dva boda. Ipak, posljednju utakmicu, onu protiv Getafea, su neočekivano izgubili. Njihov poraz znači da su u Primeri, bez poraza u 14 kola, samo Atletico i Barcelona.

Ekipa Diega Simeonea tako se smjestila na treće mjesto s osam pobjeda i šest remija, a on se izjednačio s legendama Tomislavom Ivićem i Ricardom Zamorom.

Atletico je zadnji put poražen 25. travnja, stoga, ako se pribroje i prošlosezonske utakmice oni su neporaženi u 18 ligaških susreta, odnosno skupili su 11 pobjeda i sedam remija.

Zadnji put im je ovako nešto uspjelo u sezoni 1990./1991., kada ih je vodio Ivić. tada su imali 12 pobjeda i šest remija. Prije Ivića to im je uspjelo davne 1940. godine pod Zamorom, a kojim su skupili 13 pobjeda i pet remija.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.