Foto: Stojan Lasic/PIXSELL

SKANDAL NASTAVLJA TRESTI SUSJEDSTVO, IZAŠLA ŠOKANTNA IZJAVA! ‘Njegov izbor i sramota!’, pale su i prve kazne

Autor: F.F

U Mostaru na utakmici Veleža i Borca prisutni su imali priliku vidjeti poprilično ružne scene. Utakmica je prekinuta, a nakon toga zapaljen je i automobil sudaca.

O nemilim scenama pričao je predsejdnik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, Vico Zeljković. Žestoko je osudio Velež i njegova predsjednika Šemsudina Hasića.

Smatra da je glavni krivac za nastale probleme upravo predsjednik Veleža te je najavio i drastične kazne za taj klub.

Velež se nije dobro proveo

“Najoštrije osuđujem sinoćnja događanja, takvmi stvarima nije mjesto u sportu, nogometu, ali ni društvu. Nakon održane izvanredne sjednice Natjecateljske Disciplinske komisije Nogometnog saveza BiH, očekujam najstrože kazne za organizatora utakmice Velež i njhivog predsjednika Šemsudina Hasića koji je i izazvao sve što se dogodilo. On mjesecima medijima daje zapaljive izjave i ide putem koji nemaju veze s nogometom , ali to je njegov izbor i njegova sramota”, žestoko je poručio Zeljković za klix.ba. 

Screenshot/Twitter

Podsjetimo, nakon utakmice zapaljen je automobil sudaca, a predsjednik Veleža Hasić poručio je da se to dogodilo jer je vozilo staro i neodržavano. Utakmica je prekinuta zbog upada navijača na teren.

“Napad na suce mogao je biti tragičan i mogle su pasti glave. Zato ćemo najoštrije kazniti Velež da tome stanemo na kraj. NS BiH je ozbiljna organizacija koja moza stati iza svoji službenih osoba i kazna će biti drastična kao primjer drugima”, istaknuo je predsjednik NS BiH i bio je u pravu.
Screenshot/Twitter
Utakmica je službeno zapisana kao 3:0 pobjeda gostiju, a suspendiran je i stadion Veleža. Pokrenuta je istraga protiv Husića i organizatora utakmice, a napadači koji su  nasrnuli na suce još uvijek nisu pronađeni, prenosi SportSport.ba.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.