Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

SJAJAN POSAO OSIJEKA, STIGAO HRVATSKI REPREZENTATIVAC I NAJAVIO: ‘Došao sam postati prvak Hrvatske!’

Autor: F.F

Osijek je danas predstavio novo pojačanje, a riječ je o Karlu Bartolecu koji stiže iz Danske. Povremeni reprezentativac i službeno je predstavljen te se nakon pet godina vratio u HNL.

Bartolec je karijeru započeo u Lokomotivi, a 2016. godine prelazi u Nordsjaeland. Od 2019. je nastupao za Kopenhagen te je za Hrvatsku skupio pet nastupa.

“Htio sam doći čim sam čuo da postoji i ta opcija. Bit će mi čast nastupati za Osijek, čiji je rejting u hrvatskom nogometnu neupitan. Posljednje vrijeme bore se za najviše ciljeve. Uvjeren sam da je to zdrava sredina i da su ambicije velike. Želim s novom momčadi ostvariti nešto veliko, evo da budem konkretan: Želim osvojiti naslov prvaka!”, rekao je Bartolec na predstavljanju.

Iz Danske se vraća iskusniji

“Veseli me povratak u HNL. Prije pet godina sam otišao i puno toga se u međuvremenu promijenilo, naravno na bolje. Liga je kvalitetna, a Osijek se bori za sami vrh i to me privuklo. U Danskoj sam sazrio i sada se veselim novim izazovima, a u Osijeku će ih sigurno biti”, zaključio je Bartolec.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Istaknuo je kako je redovito trenirao u Kopenhagenu, a s Osijekom je potpisao na tri godine. Trener Bjelica oduševljen je novim pojačanjem:

“Kad smo čuli da je moguće da ga dovedemo, krenuli smo u ozbiljne pregovore. Sve smo dogovorili s njim, a zatim i s Dancima. Jako smo sretni što je ovdje, posljednjih nekoliko godina bio je i potencijalni reprezentativac, tako da vjerujemo da će u Osijeku ponovno dobiti priliku pokazati se izborniku. Ima kvalitetu za to, dolazi u dobar klub, klub koji raste, tako da bi naša suradnja trebala biti sjajna za obje stranke.”




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.