Screenshot

SENZACIONALNO POJAČANJE JUVENTUSA! Nećete vjerovati tko se priključuje Mandžukiću, Ronaldu i ekipi

Autor: Bruno Herljević

Čini se kako Juventus priprema totalnu ofanzivu na novi Scudetto i Ligu prvaka. Naime, prema tvrdnjama talijanskog Skya, Juventus je sve dogovorio s trenutno najtraženijim braničem svijeta, Nizozemcem Mathijsom De Ligtom.

Talijani tvrde kako bi Ajaxov ‘wonderkid’ u Torino trebao sletjeti u utorak i već u srijedu obaviti liječničke preglede te na koncu potpisati ugovor. Navodno će talentirani stoper zarađivati čak sedam i pol milijuna eura plus bonuse, a Ajaxu će od transfera pripasti nemalih 75 milijuna eura fiksno plus još nešto kroz bonuse. Prođe li ovaj transfer prema planu, De Ligt će službeno biti najskuplje plaćeni stoper svih vremena.

“Znali smo već neko vrijeme da će se ovo dogoditi, a ako se već i mora dogoditi, onda je najbolje da to bude sada tako da odmah drugi klinci mogu zaigrati na njegovom mjestu”, rekao je trener Ajaxa, Erik Ten Hag.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.