Foto: Twitter

Senzacionalan transfer na Maksimiru: U Dinamo stigao mladi veznjak Arsenala

Autor: Dnevno.hr

Dinamo je u ponedjeljak navečer završio još jedan veliki transfer te u Maksimir dolazi Robbie Burton (20), veznjak londonskog Arsenala, pišu Sportske novosti.

Transfer uistinu zvuči senzacionalno, jer dovesti igrača koji je igrao u Topnicima u kategoriji U-23, zaista je vrhunski podvig zagrebačkog kluba. Posao oko dovođenja Burtona trajao je neko vrijeme i završen ovog ponedjeljka.

Burton bi se trebao vrlo brzo pojaviti u Zagrebu, možda već sutra. O njemu znamo da ima državljanstvo Wallesa i Engleske, te da se radi o iznimno kvalitetnom nogometašu koji će za početak, kao i mnogi mladi igrači koji dolaze u plavi klub, biti priključen drugoj momčadi, ali uskoro bi mogao biti i sastavni dio prve garniture Bjeličinog sastava.

Nakon Danija Olma koji je stigao iz Barcelone kao klinac, sada iz velikog kluba dolazi mladić već u zrelim godinama koji po informacijama koje imamo nudi veliku perspektivu i talent koji bi trebao oblikovati u Zagrebu.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.