Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

SENZACIJA IZ ENGLESKE! West Ham daje 5.5 milijuna eura za Hajdukovu zvijezdu!

Autor:

Moyes je navodno odlučio kako njegovoj momčadi kronično treba vezni igrač pa je tako upravi kluba poručio da želi dvojicu.

Novi menadžer West Hama, David Moyes, nastavio je njegovati Bilićevu negativnu formu. Istočnolondonski klub poražen je od Watforda s 2:0, a Moyes je navodno odlučio kako njegovoj momčadi kronično treba vezni igrač pa je tako upravi kluba poručio da želi dvojicu.

Jedan je već dobro poznat među obožavateljima West Hama, a riječ je o portugalskom defenzivnom veznom, Williamu Carvalhu. Njega je već tražio Bilić, ali Portugalci su traži preveliku ponudu, dok su Englezi odugovlačili do zadnjih trenutaka prijelaznog roka i transfer je propao. Cijena za Williama je sada nešto manja, oko 25 milijuna eura i Englezi ga mogu platiti.

Isto tako, engleski tabloid The Sun tvrdi kako West Ham želi dovesti i Hajdukova veznjaka Hamzu Barryja. No, West Ham za Barryja ima konkurenciju. Isti medij tvrdi kako Hamzu traži i Watford te Everton. Ono što još više iznenađuje jest tvrdnja da bi West Ham trebao iskrcati gotovo šest milijuna eura za 23-godišnjeg Hajdukova veznjaka, a Hajduk ga je prošlog ljeta platio samo 250 tisuća eura.

Hamza prema Transfermarktu vrijedi oko 1.5 milijuna eura, a ove sezone upisao je jedan gol i tri asistencije, dok je za reprezentaciju Gambije odigrao 13 utakmica bez učinka u golovima i asistencijama.

Autor: