FOTO: YouTube

ŠEFOVI BAYERNA BJESNJELI NA PRESICI: ‘Tužit ćemo sve! Sramotno je što radite’

Autor: Željka Orešković

Niko Kovač održao je uobičajenu presicu prije utakmice s Wolfsburgom, a na njoj je riječima: “Pričekajte malo, bit će jako zanimljivo”, najavio izvanredno obraćanje šefova kluba javnosti. Pred novinarima su se ubrzo pojavili Uli Hoeness, Karl-Heinz Rummenigge i Hasan Salihamidžić i bili su prilično bijesni na sve pristune.

Pogledajte kako su branili Kovača i igrače. Salihamidžić im se obratio i bio je najblaži od svih:

“Imali smo dobrih utakmica i onda jedan loš niz, ali nećemo otpustiti Kovača. Sjetite se vi novinari koliko ste nas hvalili. Svjesni smo pogrešaka, ali sigurno nećemo s njima izlaziti u javnost. Uvijek ću braniti svoje igrače i trenera, dovoljno su oni samokritični.”

Nastavio je Hoeness nešto žešće:

“Želim reći nešto što nema veze s Bayernom. Sramotni su i napadi na izbornika Joachima Loewa. Sramotno je i izvještavanje o zvižducima Niki Kovaču na košarkaškoj utakmici. Onda pišete kako ne možemo bez Bernata, kako smo izgubili jer smo ga prodali… Vidjet ćemo na kraju tko je u pravu. Sjetite se da smo zbog njega umalo ispali iz Lige prvaka.”

Na kraju je progovorio Rummenigge:




“Nakon utakmice protiv Nizozemske odlučili smo stati uz igrače koji su previše kritizirani. Tu je jedan Manuel Neuer, koji je zaslužio puno veće poštovanje. Nevjerojatno je što sam sve pročitao o njemu, čovjek je svjetski prvak i četiri puta je bio najbolji vratar svijeta. U redu, nije dobro izgledao protiv Augsburga i Nizozemske, ali nije zaslužio čitati takve stvari.

Ili što čitam da su Boateng i Hummels prestari… Možda biste trebali pogledati preko granice kako se štite igrači u drugim državama. O Ronaldu koji je otišao u Juventus s 33 godine se piše sve najbolje, a kod nas se tjeraju Ribery i Robben koji su ovdje 10 godina.

Ovo ne govorim samo novinarima, već i bivšim igračima i stručnjacima. Prije tri tjedna ste mislili da ćemo neporaženi završiti sezonu, a sada pišete o nezapamćenoj krizi. Tužit ćemo one koji o nama pišu laži.”




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.