FOTO: Twitter

SEBIČNI RONALDO NAPRAVIO NEVIĐENU GLUPOST: Oteo gol suigraču u jednoj od najgorih utakmica karijere

Autor: Željka Orešković

Cristiano Ronaldo s potpunim je pravom proglašen tragičarem večeri nakon utakmice Young Boysa i Juventusa. Portugalac je promašio pet čistih šansi, od čega tri pri rezultatu 0:0, a Juver je poražen 2:1 i to od posljednje momčadi u skupini.

Krivac za bolan poraz je baš Ronaldo, koji je osim što je promašivao, uspio i da se poništi Dybalin gol, koji bi Staru damu spasio od poraza. Dybala je raspucao u 93. minuti s dvadesetak metara, a Ronaldo je zasmetao vrataru Wölflija, zbog čega je sudac stieler opravdano poništio gol. Još uvijek nije jasno je li Ronaldo to napravio namjerno ili slučajno.

Čini se da je svim silama Portugalac želio zabiti i taj gol pa se bacio na Dybalin udarac i ukrao mu gol, taman u golmanovom vidokrugu.

Bila je ovo jedna od Ronaldovih najgorih utakmica karijere i zaista ga se rijetko viđa ovako dekoncentriranog i jednostavno lošeg. Ovog puta izostao je atomski učinak tandema Ronaldo i Mandžo, koji je ponio kapetansku vrpcu, ali gotovo da je bio nevidljiv na terenu.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.