Scholes: Gol Milanu najružniji je koji sam ikada zabio

Autor: dnevno.hr

Namjeravao sam loptu udariti s desnom, no promašio sam i ona se odbila od moje ljeve noge u gol, rekao je veznjak Uniteda.

Zvijezda Manchester Uniteda Paul Scholes priznao je kako je gol koji je zabio Milanu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, njegov najružniji u karijeri. Podsjetimo, Scholes je ubačenu loptu Antonia Valencije dočekivao na volej desnom nogom, no u ključnom trenutku ju je promašio, a ona se od njegovog ljevog koljena odbila u gol Milaneza. Nakon tog, izjednačujućeg pogotka, Manchester je u slivotiom drugom poluvremenu došao do vrijedne gostujuće pobjede od 2:3.

-To je daleko najružniji gol koji sam ikada postigao – izjavio je Scholes, koji je ove subote protiv Wolverhamptona postigao svoj 100 gol u engleskoj Premier ligi.

-Treba biti iskren i priznati. Namjeravao sam loptu udariti s desnom no promašio sam i ona se odbila od moje ljeve noge u gol. No najvažnije je da smo zabili, jer smo do tada mogli gubiti tri ili četiri razlike – izjavio je veteran Crvenih vragova.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.