Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

SAD JE SVE JASNO! Direktor Bayerna odgovorio na pitanje hoće li Kovač ostati trener, evo što je rekao

Autor: Dnevno.hr

Uoči finala njemačkog kupa koje će se večeras održati u Berlinu pred novinare je stao drugi čovjek minhenskog Bayerna, Karl-Heinz Rummenigge. Povod dolaska bio je vrlo jasan, reći javnosti koja je trenerska sudbina Nike Kovača na klupi bavarskog giganta. Mnogi su govorili i pisali svašta proteklih tjedana pa i mjeseci, a jednim potezom u klubu su sve to odlučili razrezati.

Naravno, nije bilo dvojbe da se bivšem izborniku hrvatske reprezentacije vjeruje i da će nastaviti svoj put na klupi nekadašnjeg europskog prvaka.

“Nikada nije bilo u pitanju hoće li Kovač biti naš trener sljedeće sezone. Kovač ima ugovor do 2021. godine i nitko nije dovodio u pitanje njegov ostanak. Namjerno sam podijelio mišljenje javnosti (izjavom da ničiji ugovor u Bayernu nije siguran op.a.) nakon utakmice s Borussijom. Da nisam, svi bi nam se smijali”, rekao je Rummenigge za ugledni njemački list Bild.

“Pa, bilo bi ludo donijeti takvu odluku na temelju jedne utakmice. Mislim da je definitivno uspjeh osvojiti bundesligaški naslov u prvoj sezoni u Bayernu. On je mlad i relativno neiskusan trener”, rekao je Rummenige.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.