Photo: Igor Kralj/PIXSELL

RUŽNI ODJECI SVJETSKOG PRVENSTVA! Ruski napadač nagazio Vidu: ‘Htio sam ga zakucati o pod’!

Autor: Bruno Herljević

Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na putu do finala Svjetskog prvenstva u jednom je trenutku stajala i Rusija. Domaćin je Vatrene dočekao u četvrtzavršnici Mundijala, a nakon rovoske bitke Hrvatska je prošla na penale.

Jedan od junaka te utakmice bio je Domagoj Vida, koji je zabio u produžecima i onda još s 11 metara prilikom raspucavanja. Nakon te utakmice dogodio se manji incident u kojem je Vida zajedno s tadašnjim skautom reprezentacije Vukojevićem, vikao ‘slava Ukrajini’, ukrajinski ratni poklič.

Zbog toga je izazvao diplomatski skandal zbog kojeg se HNS morao ispričati i dati otkaz Vukojeviću, a Vida je dobio opomenu FIFA-e. No, ta je gesta izazvala bijes kod domaćina, čiji su navijači zviždali Vidi cijeli susret, a nakon SP-a ruski reprezentativac Artem Džjuba otkro je da ga je Vida baš jako razljutio i da se s njim htio fizički obračunati.

”Emocije su mi podijeljene. S jedne strane, Hrvati su me oduševili igrom, ali ljutit sam bio zbog onoga što su napravili Vida i Vukojević. Potpuno su nas iznervirali. Prva reakcija mi je bila da istrčim iz autobusa i zakucam Vidu u pod”, rekao je napadač Zenita za službenu stranicu kluba.

Potom je ipak zatomio negativne emocije.

”Kasnije se sve smirilo. Vidio sam da su poslali ispriku i ne ljutim se više na Vidu. Nije znao što radi”, naglašava Džjuba.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.