Rooney moli navijače da ne zvižde Terryu

Autor: dnevno.hr

Unatoč sjajnoj igri, buran privatni život koštao ga kapetanske vrpce.

Trenutno najbolji igrač engleske reprezentacije, napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney, zamolio je engleske navijače da u srijedu navečer na utakmici Engleske protiv Egipta ne zvižde John Terryju, bivšem kapetanu reprezentacije, kojemu je kapetansku vrpcu izbornik Capello oduzeo zbog ljubavne afere s bivšom curom njegovog suigrača Wayne Bridgea. Rooney navijače podsjeća da je Terry, unatoč oduzimanju kapetanske vrpce, i dalje odličan igrač i vođa reprezentacije Engleske, kojemu ovih dana također treba podrška engleskih navijača.

Utakmica u srijedu bit će, naime, prvi nastup engleske reprezentacije nakon velike medijske afere u kojoj Terryja mnogi osuđuju zbog ljubavne afere s djevojkom svog bivšeg suigrača, koji je zbog svega odlučio više ne igrati za englesku reprezentaciju. Rooney se vjerojatno boji da bi se na Wembleyu mogle ponoviti scene s nedavnog derbija između Chelsea i Mancheseter Cityja, kada su navijači Manchestera izviždali Terryja, nakon što je Wayne Bridge odbio rukovati se s njim.

Rooney je, osim toga, istaknuo da je nekoliko puta doživio da navijači na Wembleyu izvižde neke njegove suigrače, te da se i sam uvjerio da to nije nimalo lijep osjećaj.

– Sada kada se pripremamo za nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi očekujemo najveću podršku naših naviječa, jer za igrače je glasno pozitivno navijanje itekako važno i poticajno – zaključuje Rooney.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.