FOTO: YouTube

RONALDO U GADNIM PROBLEMIMA! Policija izdala nalog u slučaju silovanja, ovo bi mogao bit ključni dokaz!

Autor: Bruno Herljević

Jedan od najboljih igrača svijeta, Portugalac, Cristiano Ronaldo, uskoro bi se mogao naći u velikim problemima nakon što je lasvegaška policija izdala nalog za uzimanje njegova DNK uzorka.

Podsjećamo, Cristiana Ronalda je izvjesna Kathryn Mayorga optužila da ju je 2009. godine silovao u hotelu, no njezine je optužbe Ronaldo negirao preko svog odvjetnika.

Policija je sada odlučila dodatno istražiti slučaj jer, pretpostavlja se, na haljini je pronađen još jedan DNK osim njezinog. Ako se pokaže da je to bio Ronaldov DNK mogao bi biti u gadnim problemima.

Kathryn Mayorga uzela je 2010. godine za šutnju 375.000 dolara, ali na kraju je ipak tužiti ga. Odvjetnik Cristiana Ronalda Peter Christiansen potvrdio je sklapanje sporazuma o šutnji između portugalske zvijezde i Amerikanke Kathryn Mayorga koja ga je optužila za silovanje.

“Ronaldo ne poriče da je pristao sklopiti sporazum, ali to ni u kom slučaju nije priznanje krivnje. To je napravio kako bi se spriječio pokušaj uništavanja njegovog ugleda stečenog teškim radom, sportskim sposobnostima i primjerenim ponašanjem. Nažalost, sada je uključen u parnicu koja je vrlo česta u SAD-u”, izjavio je nedavno Ronaldov odvjetnik Christiansen.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.