Ronaldo dnevno popuši dvije kutije cigareta

Autor: dnevno.hr

Donedavno najboljeg nogometaša svijeta često se može vidjeti i s čašicom žestice, a ni višak kilograma u predjelu struka nije mu pomogao u povratku na staze slave.

Karijera nekad najboljeg nogometaša svijeta, Brazilca Ronalda (36) bilži se svršetku. Višak kilograma i odavanje porocima ostavilo je traga na njegovoj, nekad virtuoznoj igri.

Nakon godinu i 19 dana pauze, Da Lima se vratio nogometu u dresu Corinthiasa u kojem i danas igra. Po povratku je bilo govora o mogućem nastupu na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, no šanse za to danas su gotovo nikakve. S druge strane, sve su češće fotografije nekadašnjeg čarobnjaka s loptom koji je ostavio neizbrisiv trag u Barceloni, Realu, Milanu i Interu, u društvu cigarete i čašice ‘vatrene vode’, a ni višak kilograma u predjelu struka nije mu pomogao u povratku.

Prema napisima u njemačkom Bildu, Brazilac dnevno popuši dvije kutije cigareta, pa je teško zamisliti da bi njegova pluća mogla izdržati naporan tempo Svjetskog prvenstva na plus 40 stupnjeva.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.