Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

RIJEKA SRPSKOJ LEGENDI NANIJELA NAJTEŽI PORAZ U KARIJERI! Na kultnom stadionu isprašili ‘susjede’

Autor: F.F

Rijeka je uoči povratka na HNL travnjake odigrala prijateljski susret protiv Olimpije iz Ljubljane na legendarnoj Kantridi. Povratak na Kantridu Rijeka je organizirala svake godine, osim prošle kada je veliku utakmicu odgodila pandemija.

Ove godine na Kantridi je gostovala Olimpija iz Ljubljane, a hrvatski klub Slovence je ispratio sa šest pogodaka u mreži. Olimpija nije mogla protiv raspoložene Rijeke koja je slavila 6:1.

Trostruki strijelac bio je Josip Drmić, dok su pogotke još postizali i Haris Vučkić, Jorge Obregon i Robert Mudražija dok je jedini pogodak za Slovence djelo Laminea.

Prekrasna predstava Armade

Utakmicu je obilježila prekrasna predstava Armade koja se uvijek rado vrati na kultnu Kantridu. Napravili su prekrasnu atmosferu na omiljenom im stadionu.




Rijeka ne koristi Kantridu od 2015. godine te se čeka obnova kultnog stadiona pod stijenama. Od tada Rijeka svoje domaće utakmice igra na Rujevici.

Ovaj poraz ujedno je bio i najteži u karijeri trenera Olimpije Save Miloševića.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.