Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Rijeka dovodi prvo pojačanje za Ligu prvaka: Na Rujevicu stiže čovjek koji je srušio Dinamo

Autor: Bruno Herljević

Zamjenik sportskog direktora Rijeke, Ivan Mance, nedavno je otkrio kako će Rijeka uskoro dovesti prvo veliko pojačanje za sljedeću sezonu.

Pregovori Rijeke i Slaven Belupa oko transfera Hebera na Rujevicu bliže se kraju. Brazilski nogometaš trebao bi prema svemu sudeći nastaviti karijeru u novom prvaku Hrvatske, a dolazi im s epitetom najboljeg igrača Slavena i s deset golova na svojem kontu.

Heber je definitivno, uz mladog Nikolu Katića, najzvučnije ime Belupa, a u netom završenoj sezoni ostat će upamćen kao čovjek koji je srušio Dinamo u pobjedi Slavena 2:1 i time je pomogao Rijeci da osigura naslov prije zadnje utakmica prvenstva.

Slaven je za 26-godišnjeg Brazilca tražio 600 tisuća eura, ali Rijeka nudi nešto manje od toga i ostalo je još samo da se klubovi nađu na sredini. Zamjenik sportskog direktora Rijeke, Ivan Mance, nedavno je otkrio kako će Rijeka uskoro dovesti prvo veliko pojačanje za sljedeću sezonu, a čini se kako je to Heber.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.