Foto: Profimedia

REVOLUCIJA U BARCELONI, MESSI DOBIVA ‘RAT’! Sve je spremno za referendum

Autor: Matija Majdak

Sve je spremno za revoluciju u Barceloni!

Čovjek koji je bio glavni razlog nezadovoljstva Lionela Messija, predsjednik Josep Maria Bartomeu, na izlaznim vratima je kluba.

Novi kandidat za predsjednika Jordi Farre je prije dva tjedna pokrenuo peticiju da se raspiše referendum o smjeni Bartomeua, a trebao je sakupiti 17.000 potpisa.

U svojoj je namjeri uspio jer dobio je čak 20.687 potpisa. Sada je na potezu klub koji treba ovjeriti sve te potpise, nakon čega bi se trebao raspisati referendum.

Ako dvije trećine glasova bude za odlazak aktualnog predsjednika Barcelone, on će biti smijenjen te će biti raspisani novi izbori.

Odlaskom Bartomeua nema sumnje bit će sretan i Lionel Messi, koji je javno poručio da je uprava na čelu s predsjednikom katastrofa, te je to upravo bio razlog zbog kojeg je prošlog mjeseca poručio da želi otići.

Ako Bartomeu ode, Messi će definitivno dobiti taj ‘rat’.




Zanimljivo, Barcelona bi se uskoro mogla suočiti i s tužbom bivšeg trenera Quiquea Setiena, koji će ih tužiti zbog načina na koji je dobio otkaz.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.