Redknapp: Niko mi je preznačajan da bih ga pustio

Autor: Totalsport

Znam da ćete mi sada reći "pa zašto mu onda, dovraga, ne daš da igra?". No ja imam i Garetha Balea. To je jedini razlog zašto je Niki teško probiti se u momčad.

Trener Tottenhama Harry Redknapp potvrdio je u izjavi za Sun da je premierligaški gradski rival QPR poslao ponudu za hrvatskog nogometaša Niku Kranjčara te da je klub tu ponudu odbio.

– Nije bilo šanse da je prihvatimo. Ne bih Niku prodao nikome. Prevažan mi je igrač – rekao je Redknapp nastavivši već općepoznatu priču o “nesreći” hrvatskog veznjaka:

– Dugoročno, tko zna? Ako neće igrati ni sljedeće sezone i ako opet bude htio otići, možda ga i pustim. Ali samo zato što ga previše volim da bih mu stao na put. Sada, međutim, ne želimo puštati ljude koji nam mogu pomoći. Niko je spreman i mogao bi nastupiti u nedjelju protiv Manchester Cityja.

– Obožavam ga. Pravi je nogometaš, španer. Jednostavno nema sreće, ali svejedno mi je vrlo važan.

– Znam da ćete mi sada reći “pa zašto mu onda, dovraga, ne daš da igra?”. No ja imam i Garetha Balea. To je jedini razlog zašto je Niki teško probiti se u momčad.

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.