Redknapp: Ne postoji ni najmanja šansa da Bale potpiše za Barcelonu

Autor: Totalsport

"Spursima" u posljednjem kolu treba pobjeda protiv Fulhama na White Hart Laneu kako bi osigurali barem kvalifikacije za Ligu prvaka dogodine. Isto se može dogoditi i u slučaju poraza Newcastlea kod Evertona, a postoji i šansa da Arsenal kiksa kod WBA pa "spursi" skoče i direktno u vagon za najjače klupsko nogometno natjecanje u Europi.

Iako je u španjolskim medijima jutros osvanula vijest da je Tottenham pristao prodati velškog nogometnog reprezentativca Garetha Balea Barceloni za 40 milijuna eura, menadžer “spursa” je istu opovrgnuo…

– Ne znam ništa o toj priči. Ne vjerujem da postoji i najmanja šansa za takvo što, ni najmanja – rekao je Harry Redknapp koji bi, ukoliko se Tottenham ne plasira u Ligu prvaka dogodine, mogao izgubiti Velšanina, ali i hrvatskog reprezentativca Luku Modrića.

– Cijela ta priča je prenapuhana. Kada su Gareth i Luka dolazili Tottenham nije bio ni blizu Lige prvaka. Došli su jer su znali da dolaze u dobar klub, koji im nudi pristojne novce, i jer su željeli igrati u Premiershipu – rekao je te priupitao novinare jednu vrlo zanimljivu stvar.

– Hoćete mi molim vas reći da li će igrači potpisati za Chelsea ukoliko ne osvoje Ligu prvaka i ostanu bez plasmana u istu dogodine? Pa naravno da hoće. Uz dobre novce i uvjete svi će potpisati. Potpisat će i za Liverpool, jer je velik klub. Pa tako i za Tottenham – zaključio je Redknapp.

“Spursima” u posljednjem kolu treba pobjeda protiv Fulhama na White Hart Laneu kako bi osigurali barem kvalifikacije za Ligu prvaka dogodine. Isto se može dogoditi i u slučaju poraza Newcastlea kod Evertona, a postoji i šansa da Arsenal kiksa kod WBA pa “spursi” skoče i direktno u vagon za najjače klupsko nogometno natjecanje u Europi.

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.