Redknapp: Ćorluka u West Ham, Kranjčar odlazi, Ganso dolazi

Autor: Totalsport

Ista sudbina, piše Mirror, čeka Vedrana Ćorluku, Niku Kranjčara, kao i Sebastiena Bassonga odnosno Stevena Pienaara. Sve ih Redknapp, navodi isti izvor, želi prodati kako bi namaknuo 12 milijuna funti za pojačanja s kojima bi krenuo u napad na premierligaški naslov

U četvrtak navečer intenzivirali su se pregovori između Tottenhama i West Hama glede prelaska hrvatskoga obrambenog nogometaša Vedrana Ćorluke u trenutačno drugoplasirani klub Championshipa.

Engleski dnevnik Mirror piše da realizaciju transfera između dvaju londonskih klubova forsira trener Tottenhama Harry Redknapp, koji je Ćorluku spreman prodati za skroman iznos od milijun i pol funti.

Svota je to koja itekako čudi s obzirom na to da su Spursi za tada jednoga od najperspektivnijih braniča Premiershipa 2008. godine Manchester Cityju platili gotovo 14 milijuna eura, te s obzirom na to da Ćorluka i dalje ima važeći ugovor sve do 30. lipnja 2014. godine. Očito je, međutim, da je hrvatski reprezentativac ispao iz svih Redknappovih kombinacija i da ga se menadžer londonske momčadi želi riješiti.

Ista sudbina, piše Mirror, čeka i Niku Kranjčara, kao i Sebastiena Bassonga odnosno Stevena Pienaara. Sve ih Redknapp, navodi isti izvor, želi prodati kako bi namaknuo 12 milijuna funti za pojačanja s kojima bi krenuo u napad na premierligaški naslov. Mirror spominje da je riječ o Blackburnovu dvojcu, 27-godišnjemu kongoanskom stoperu Christopheru Sambi te 21-godišnjemu kanadskom ljevokrilonom napadaču Davidu Hoilettu.

Da je oduševljeni predsjednik Daniel Levy Redknappu otvorio blagajnu za siječanjski šoping kojim bi londonski klub krenuo u lov na naslov, navodi i drugi londonski dnevnik Telegraph, koji donosi ekskluzivnu vijest da je Tottenham nadomak dovođenju 22-godišnjega plemenitog veznjaka Santosa i brazilske reprezentacije, Paula Henriquea Gansa.

Ugledni dnevnik piše da je u London stigao Gansov zastupnik Teodoro Fonseca, i to s namjerom da ispregovara dolazak svog klijenta na White Hart Lane. Spursi će za jednoga od najdarovitijih veznih nogometaša današnjice morati platiti minimalno 15 milijuna funti, navodi Telegraph.




Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.