Photo: Igor Kralj/PIXSELL

REBIĆU ZBOG KOVAČA PROPAO TRANSFER U BAYERN! Bivši izbornik povukao neočekivani potez

Autor: Željka Orešković

Mnogi su bili uvjereni da će Rebić za bivšim trenerom

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić Svjetskom se prvenstvu zaista dokazao. Mnogi veliki klubovi počeli su se boriti za njega, ali najviše se pisalo o Bayernu, na čijoj klupi je sada njegov bivši trener, Niko Kovač.

Čini se kako ništa od tog plana, a sve baš zbog Kovača i njegovog dogovora s Eintrachtom.

Naime, pri odlasku, s čelnicima frankfurtskog kluba dogovorio se da im neće otimati igrače i toga se drži, usprskog nagađanjima da je Bayern priredio 40 milijuna eura za Antu.

Iako bi mladi Hrvat bio vrijedno pojačanje, Bayern neće propasti bez njega, što su i dokazali protiv PSG-a, kojeg su pobijedili 3:1.

Eurosport piše kako je 24-godišnji Vatreni sada najbliže odlasku na Otok, a povezuju ga s Arsenalom i Manchester Unitedom.

Ipak, Frankfurt tu nije u zavidnoj poziciji i neće se previše obogatiti zbog prijašnjeg ugovora s Fiorentinom, po kojem pola odštete za Rebića odlazi njima.

Bez velikog transfera ostaje i Ivan Perišićm barem tako kaže Luciano Spalletti:




“Pričao sam s Perišićem. Trenutno je na odmoru, ali mi je poručio kako normalno planira doći na pripreme s Interom i ni na koji način nije odavao dojam da bi poželio otići iz kluba. Isto je i s Icardijem, uvjeren sam da će obojica ostati.”

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.