REBIĆ NEUMOLJIV: Pogledajte kako je na San Siru raspametio navijače pogotkom Juventusu

Autor: J.V.H.

Sjajna uvertira pred Euro i odlična vijest za Dalića i navijače Vatrenih, Rebić je u pravo vrijeme ušao u formu.

Sinjanin je ponovno pogodio “usridu”, dečekavši  svojih pet minuta slave u Milanu. Dugo je izgledalo nakon dolaska u Rossonere da je Ante pogriješio s odabirom kluba za nastavak svoje karijere ali srećom dogodilo se suprotno.

Prvo je izgledao da će ga 54 – godišnji talijanski stručnjak Stefano Pioli s kojim je surađivao u Fiorentini nastaviti držati u nemilosti, a onda je Hrvat eksplodirao. U posljednjih 6 utakmica Rebić je u nepunoj minutaži postigao 5 pogodaka.

U prošlom kolu pogodio je na asistenciju Ibrahimovića protiv Intera, a sinoć je u Kupu zatresao mrežu za vodstvo protiv Juventusa u 61. minuti utakmice.

Samu Castillejo je s desnog boka prvo uočio Rebića u 16 – ercu a onda ga je i pronašao fantastičnom dugom loptom. Naš napadač sjajno reagira te volejem šalje loptu u mrežu iza legendarnog Buffona.

Theo Hernandez je primoran u 71. minuti napustiti igru zbog drugog žutog kartona što Juventus koristi. Milan je do tog trenutka bio bolja momčad no s igračem manje nisu mogli parirati torinskoj Dami. 

Ronaldo s početkom sudačke nadoknade iz kaznenog udarca pogađa za konačnih 1:1




Uzvratna utakmica polufinala talijanskog Kupa igra se u Torinu 4.3.2020.

 




Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.