Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

REAL PRONAŠAO ZAMJENU ZA KOVAČIĆA! Objavili novo ime, navijači nikad razočaraniji

Autor: Željka Orešković

Malo tko je zadovoljan ovom alternativom

Po svemu sudeći, Real Madrid je našao zamjenu za Matea Kovačića, koji se svim silama borio da ode iz kraljevskog kluba. Mediji su pisali o raznim imenima od Miralema Pjanića so Thiaga Alcantare, ali čini se kako su šefovi odlučili uštedjeti.

As je tako objavio kako je “Valverde alternativa za kovačića”.

Radi se o urugvajskom veznjaku Reala, koji je prošlu sezonu bio na posudbi u Deportivo La Coruni. Čini se da će mu sada Lopetegui dati priliku.

“Morat ćemo pronaći rješenje i igrača na istoj razini kao što je Mateo”,rekao je Lopetegui tijekom priprema u Americi, kada je Kovačić službeno još bio dio Reala. Ipak, Mateo je otišao u Chlesea i netko treba popuniti njegovo mjesto.

“Real neće ludovati i neće dovoditi pojačanja. Odlazak Kovačića otvara veću minutažu i daje više prilike Ceballosu, a i Valverde bi trebao popuniti prazninu nastalu njegovim odlaskom”, stoji u Asu, a navijači su nevjerojatno razočarani jer su očekivali nove velike zvijezde u ekipi.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.