Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

RAZDRAGANI MODRIĆ POSLAO VAŽNU PORUKU HRVATIMA: Morate poslušati kapetana!

Autor: Željka Orešković

Luka Modrić na tren se uozbiljio

Luka Modrić dva dana zaredom burno je slavio povratak u Hrvatsku i srebro sa Svjetskog prvenstva. Prvo je njega i ostatk ekipe u Zagrebu dočekalo više od pola milijuna ljudi, a onda se dan kasnije uputio i u Zadar.

Nije bio sam, već u društvu Danijela Subašića, Šime Vrsaljka i Dominika Livakovića, a svi su na sebi imali majice s natpisima “zadarska dica” te su do navijača doplovili na jedrenjaku. Pjesma i slavlje na Forumu potrajalo je dugo u noć.

“Teško mi je naći riječi da ovo opišem. Mogu reći da je ovih mjesec i pol dana na SP-u najljepši period u mom životu i mojoj karijeri”, kazao je emotivni Luka Modrić pa dodao:

“Ono što smo doživjeli u Zagrebu i sada u Zadru, to je ostvarenje svih snova”.

Usred sve te euforije ipak je smogao snage i uozbiljio se te poslao Hrvatima važnu poruku:

“Nadam se da će se cijela Hrvatska pokrenuti kao što se pokrenula u ovih mjesec dana. Mene čeka odmor, nema nikakvih planova”, rekao je kapetan pa zapjevao: “Zadar je najbolji, Zadar je slavan, nitko u Europi njemu nije ravan”.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.