Foto:titterscreenshot

RASISTIČKI ISPAD PREMA SRBINU! Pogledajte ružne snimke iz Italije TI SI CIGANIN

Autor: G.I.Š.

Skoro mjesec dana nakon rasističkog incidenta na susretu između Atalante i Fiorentine, još uvijek nije pokrenuta zvanična istraga, a sada su isplivale snimke na kojima se čuje vrijeđanje Dušana Vlahovića.

Vlahović je postigao dva gola u Bergamu i vodio je Fiorentinu do pobjede, a to mu navijači Atalante nisu oprostili. Dok je davao intervju za jednu TV postaju poslije susreta čuli su se rasistički povici, ali do sada nije viđen snimak koji pokazuje što se zaista desilo na utakmici.

Kada je Vlahović prišao mikrofonu i krenuo odgovarati na pitanja novinara, primijetili su ga navijači Atalante na tribinama i počeli su Srbina častiti neprimjerenim izrazima.

Veliki problem

“Ti si ciganin!”, skandirali su navijači Atalante, a to je odmah čuo i Vlahović.

Vlahović je odmahivao glavom i kao da je drugima signalizirao što se čuje s tribina, ali na kraju ništa od spomenutog nije ponukalo Talijane da naprave istragu.

Srbin je inače odbio ponudu Fiorentine koja je bila najviša u njenoj povijesti, a sve se glasnije priča kako će Vlahović u Juventus.




Podsjetimo, u Italiji igrači iz Hrvatske, Srbije i BiH često se nalaze na meti rasističkih i ksenofobnih uvreda s tribina.

 

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.