Rakitiću u Andaluziju stigli Trochowski i Del Moral

Autor: hina

Trochowski je stigao iz HSV-a, a Manu del Moral iz Getafea, i sa Sevillom su potpisali četverogodišnje ugovore. Još u zimskom prijelaznom roku u Sevillu je iz Schalkea stigao hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji se odlično uklopio, te je postao glavni "playmaker" španjolskog prvoligaša.

Španjolska Sevilla dovela je dvojicu iskusnih nogometaša, njemačkog veznjaka Piotra Trochowskog (27) i španjolskog napadača Manua del Morala (27).

Trochowski je stigao iz HSV-a, a Manu del Moral iz Getafea, i sa Sevillom su potpisali četverogodišnje ugovore. Još u zimskom prijelaznom roku u Sevillu je iz Schalkea stigao hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji se odlično uklopio, te je postao glavni “playmaker” španjolskog prvoligaša.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.