RAKITIĆ SE OKOMIO NA BARCELONU: ‘Nismo to smjeli napraviti, to je bila jako loša odluka’

Autor: Bruno Herljević

Ivan je o tome govorio za BBC i bio je možda ipak malo preizravan ili bolje rečeno netaktičan

Hrvatski nogometaš iz redova Barcelone, Ivan Rakitić, ne može se pomiriti s odlaskom brazilske zvijezde iz kluba. Ivan je o tome govorio za BBC i bio je možda ipak malo preizravan ili bolje rečeno netaktičan.

Rakitiću nije toliko važno što je Barcelona za Neymara dobila od PSG-a rekordnu odštetu od 222 milijuna eura. Ivan je govorio o tome kako je divno bilo igrati s Neymarom tri godine i naglasio je kako Neymar nije bio samo važan na terenu već i izvan njega, odnosno, da je i po ljudskim osobinama jedan od najboljih s kojima je igrao.

Stoga je Rakitiću dosta teško pao odlazak Neymara, odnosno to što je Barcelona to dopustila. “Meni je njegov odlazak baš teško pao. Mislim da je bila loša odluka pustiti Neymara. Uživao sam igrati s njim u momčadi”, izjavio je Rakitić za BBC.

Ipak, malo je popravio dojam drugom izjavom. “No, ako si klub ne može priuštiti njegov ostana, a on želi ići, onda to moramo prihvatiti”, izjavio je.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.