Photo: Igor Kralj/PIXSELL

RAKITIĆ PROŽIVLJAVAO PRAVU DRAMU! Vatreni je otkrio što mu se događalo uoči sudara s Englezima

Autor: Bruno Herljević

Mnogi su se još tijekom utakmice Hrvatske i Engleske u polufinalu Svjetskog prvenstva pitali što je s Ivanom Rakitićem, koji je, realno, odigrao nešto slabiju utkamicu, odnosno, nije igrao na tako visokoj razini kao u utakmicama ranije.

Iako mu vjerojatno nitko nije zamjerio slabije izdanje, zbog svega što je napravio u dosadašnjim utakmicama, puno se ljudi pitalo gdje je nestao Rakitić na utakmici s Englezima. Imao je dosta loših dodavanja, imao je par loših udaraca prema golu i jednom je prilikom tražio Mandžukića i poptuno promašio loptu.

Još uoči utakmice Rakitić nije izgledao baš najbolje, bio je dosta blijed i imao je grč na licu. Možda se mislilo da je umoran, da su svi iscrpljeni, da je neispavan, da ga je strah, ali ništa od toga zapravo nije istina.

Nakon utakmice, u poznatom španjolskom radioprogramu El Partidazo de COPE, Rakitić je otkrio što mu se otkrio je da je upravo to bio slučaj:

“Noć prije utakmice imao sam visoku temperaturu, 39 stupnjeva. Bolestan sam ležao u krevetu i nastojao smoći snage zaigrati. Nekako sam je pronašao i eto, bilo je vrijedno.”

Upitali su ga hoće li se oporaviti do finala jer očito je da je teže bolestan, a Rakitić im je odgovorio bez zadrške: “Pa tamo bih igrao i s jednom nogom”!

Spomenimo, čak i u ovako teškom stanju, Rakitić je odigrao 120 minuta s Enlgezima! Heroj, nema što!




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.