RAKITIĆ PROGOVORIO O ODLASKU: ‘Ponosam sam što me traže drugi klubovi, a imam samo jednu želju’

Autor: Bruno Herljević

Hrvatski nogometaš i srebrni Vatreni, Ivan Rakitić otkrio je na medijskoj konferenciji koju je održao s Antoineom Griezmannom na Camp Nouu, kako nema namjeru napustiti Barcelonu.

Izjavio je kako je spreman ostati na Camp Nouu do kraja ugovora.

“Navikao sam se na ovu situaciju, tako je otkad sam došao u Barcelonu. Lani mi se dogodilo isto, stalno se spekulira o mom odlasku. Razgovarao sam s klubom i trenerom, želim ostati u Barceloni. Moja ideja je nastaviti gdje sam stao s Barcelonom i odraditi godine koje još imam na ugovoru”, rekao je Rakitić.

Ugovor mu istječe 2021. godine, ali pitanje je koliko će Rakitić igrati s obzirom na to da je Barcelona nakrcala vezni red s Busquetsom, Arthurom, De Jongom, Coutinhom i još pokojim veznjakom.

Govorilo se da je baš Rakitić taj koji će prvi otići, ali on demantira takve napise.

“Ovdje svi moraju raditi iznimno puno, a igraju oni koji najbolje rade. Dat ću sve od sebe da se nastavim nametati kao prvi izbor. Ne smeta mi razgovor o budućnosti, jasno mi je da to u nogometu tako ide. Ponosan sam što se veliki klubovima zanimaju za mene jer to znači da dobro igram nogomet”, zaključio je Rakitić.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.