Foto: Igor Soban/PIXSELL

RAKITIĆ NAPOKON PROGOVORIO O ONOME ŠTO SE DUGO ŠUŠKALO: Njegove riječi odjeknule u Španjolskoj!

Autor: Matija Majdak

Ivan Rakitić ovog je ljeta nakon šest godina napustio Barcelonu te se vratio u Sevillu, klub iz kojeg se i otisnuo na Nou Camp.

Teško da je mogao sanjati bolji debi jer baš je njegovim golom u 96. minuti Sevilla u prijateljskoj utakmici pobijedila Levante.

Dok je bio igrač Barcelone, dugo se nagađalo da je Rakitić u lošim odnosima s Lionelom Messijem i Luisom Suarezom te da je to bio jedan od razloga zašto je otišao s Nou Campa.

‘Rekao sam svoje, nikada nismo bili bliski prijatelji. Mislim da je to u skupini od 23 ili 24 igrača teško. Moji najbliži prijatelji bili su Andres Iniesta, Ter Stegen, Boateng te Junior Firpo posljednjih godinu dana’, započeo je za Eldesmarque Rakitić pa nastavio:

‘Ali, poštujem ih. Bili su moji suigrači šest godina i vrlo važni ljudi. Poštujem ih maksimalno. Uostalom, za vrijeme koronavirusa bili smo bliski, jer smo bili gotovo susjedi. Neizmjerno ih poštujem. Hvala im kako su me tretirali svih ovih godina.’

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.