Photo: Igor Kralj/PIXSELL

RAKITIĆ I MODRIĆ ŠOKIRANI ODLUKOM UEFA-e! ‘Nevjerojatno je što su nam napravili’

Autor: Bruno Herljević

Hrvatska nogometna reprezentacija igra u nedjelju protiv Engleske na Wembleyju ključnu utakmicu skupine u Ligi nacija. Pobijedi li, Hrvatska će biti prva u skupini, ali ogromna će prepreka biti činjenica da ovako tešku utakmicu igraju niti 72 sata nakon napornog ogleda sa Španjolskom.

Izabranici Zlatka Dalića moraju slaviti protiv Engleske, ali bit će to jako teško jer Vatreni moraju i putovati prema Londonu, a utakmica se također igra u ranijem terminu, onom u 15 sati, što je još nekoliko dragocijenih sati odmora, koje Hrvati neće imati.

Kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, javno je progovorio o jakom ritmu koji je UEFA odredila ovakvim rasporedom.

“Igramo za manje od 72 sata u Londonu, nije to baš idealno. Nevjerojatna mi je satnica, kao da im se negdje žuri. Kao da se nekome žuri da ova Liga nacija što prije završi. Dobro bi nam došao dan više odmora”, rekao je Modrić

S njim se složio i Rakitić.

“Sad idemo na Wembley pobijediti. Nisu nam baš iz UEFA-e složili idealan ždrijeb, čekaju nas dvije top-utakmice u manje od 72 sata”, rekao je Rakitić.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.