Photo by Dan Mullan/Getty Images

RAKITIĆ I LOVREN ODUŠEVILI SVIJET! Pogledajte kako su se šalili na račun nabave ulaznica za polufinale Lige prvaka!

Autor: Dnevno.hr

Hrvatski nogomet još jednom ima razloga za zadovoljstvo. Ono će se i službeno moći nazvati slavljem kada se Barcelona ili Liverpool plasiraju u finale Lige prvaka. Iz toga će polufinalnog sraza jedan hrvatski nogometaš sigurno biti u velikoj završnici na madridskom stadionu Wanda Metropolitano.

Dejan Lovren bi trebao biti spreman za utakmicu sa strane engleskog premierligaša, dok bi jedna od glavnih Barceloninih uzdanica jasno, trebao biti Ivan Rakitić.

Njih su se dvojica našli u jednom zanimljivom razgovorčiću na društvenim mrežama nakon što je postalo jasno da će se međusobno susresti u polufinalu. Na Praznik rada igrat će se na Nou Campu, a šest dana poslije uzvrat će biti na Anfieldu.

“Velika pobjeda sinoć, bravo dečki. Sljedeći protivnik u Ligi prvaka je Barcelona, napisao je na engleskom jeziku te dodao na hrvatskom: – P.S. Zovite Ivana Rakitića u vezi ulaznica, na mene ne računajte. Sretno brate”, poruka je Lovrena na Instagramu.

Ubrzo se javio i Barcelonin veznjak.

“Čekam te brate. Ulaznice? Ništa ne razumijem”, duhovito mu je dobacio Rakitić.

 




View this post on Instagram

 

Great win last night, well done boys. Next opponent in the @championsleague is Barcelona. ?? P.S. Zovite @ivanrakitic u vezi ulaznica, na mene ne računajte. ???? Sretno brate ??

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.