Foto: Marko Prpic/PIXSELL

PUNO SE PRIČA O ODLASKU VATRENOG U VEĆI KLUB, ALI NEGJDE JE ZAPELO: ‘Želi otići i vrijeme je da se to dogodi, zna to i klub’

Autor: F.F

Već se mjesecima piše o mogućem odlasku Nikole Vlašića iz CSKA Moskve u neke od najjačih europskih klubova. Posljednji koji se spominjao bio je Milan, ali od transfera još nema ništa.

CSKA Moskva očito se ne uspijeva dogovoriti oko odštete za najboljeg igrača. Prošle sezone Vlašić je u svim natjecanjima skupio 34 nastupa te je postigao 12 pogodaka.

Više o njegovoj situaciji rekao je njegov otac i proslavljeni atletski trener Joško Vlašić.

‘I klub zna da je vrijeme za rastanak’

Joško Vlašić je ekskluzivno za Net.hr pričao o odlasku njegova sina iz Rusije. Smatra kako je koronavirus uzela velikog maha u nogometnim transferima, ali da se sve polako vraća u normalu:

“Prvo se rade najveći transferi, pa se pune blagajne za nekog igrača. Kad ostane praznog prostora, oni ga popunjavaju. Sve mi se čini kako to ide prema hranidbenom lancu, hijerarhiji klubova, tako se nekako namiruju najbogatiji”, počeo je Vlašić stariji pa zaključio:

“Nije zapeo transfer, takav je proces. Što se tiče Nikole, prvo i osnovno je da napusti CSKA. On definitivno želi otići i vrijeme je da ode. Zna to i klub. Sve je njemu jasno, on osjeća takve stvari i to je ono što je bitno. A sad što se dogodi, dogodi. Vidjet ćemo.”




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.