oskultura

PRVI PUT U POVIJESTI! Hajduk dobio predsjednicu! 

Autor: I.G.

Bošnjak je naslijedila Marina Brbića, a imenovana je za Predsjednicu Uprave Hajduka u razdoblju do odabira Uprave putem javnog natječaja te će u tom svojstvu obavljati i zaduženja sukladna Statutu i ZTD-u. To je razdoblje od 40-ak dana.

Nadzorni odbor HNK Hajduk u subotu je održao sjednicu na kojoj je raspisan natječaj za predsjednika Uprave HNK Hajduk na mandatno razdoblje od 3 godine.
Odlučeno je i kako će, do provedbe natječaja funkciju predsjednice Uprave HNK Hajduk obavljat Marijana Bošnjak , ekonomska konzultantica iz Osijeka.

Na sjednici je donesena odluka da se u prijelaznom razdoblju napravi detaljna analiza stanja i procesa u klubu kao priprema za što uspješniji početak rada uprave imenovane putem javnog natječaja te definiranje prioriteta za razvoj Hajduka, poručili su iz Hajduka dodajući kako je za taj posao angažiran neovisni stručnjak, odnosno gospođa Marijana Bošnjak koja će s timom sastavljenim od članova NO, djelatnika kluba i vanjskih stručnjaka obaviti taj posao.

S radom počinje 12. travnja.

Bošnjak je naslijedila Marina Brbića, a imenovana je za Predsjednicu Uprave Hajduka u razdoblju do odabira Uprave putem javnog natječaja te će u tom svojstvu obavljati i zaduženja sukladna Statutu i ZTD-u. To je razdoblje od 40-ak dana.

Ispred NO za koordinaciju suradnje NO s gospođom Bošnjak imenovan je Ante Šalinović.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.