Photo: Profimedia

PRVAK ZBOG SUĐENJA PROZVAO VODSTVO LIGE! Saznali i šokatnu vijest vezanu uz veliku zvijezdu

Autor: Matija Majdak

Everton i Liverpool su u velikom gradskom derbiju petog kola engleskog prvenstva odigrali bez pobjednika 2:2.

Puno je repova nakon te utakmice što se tiče suđenja pa su aktualni enlgeski prvaci zbog toga od vodstva lige zatražili objašnjenje za dvije situacije.

Prva se dogodila u 10. minuti kada je golman Evertona Pickford pokosio Van Dijka, no kako je situaciji prethodilo navodno zaleđe Liverpool nije dobio penal, a Pickford nije isključen, što se trebalo dogoditi, tvrde iz kluba s Anfielda.

Druga situacija dogodila se u 92. minuti kada je gol Hendersona za 3:2 poništen zbog zaleđa Manea. Vodstvu lige su uputili pitanje koji dio Maneovo tijela je bio u zaleđu, a i traže objašnjenje je li slika zaustavljena u pravom trenutku kada se gledala sporna situacija. Video sporne situacije možete pogledati ovdje.

“Bilo je više ključnih momenata. Ozljeda Virgila van Dijka u ranoj fazi utakmice. Nisam vidio ponovo, ali trebalo je predugo, a zaleđe nije bio veliko. A onda ga je Pickford pokupio”, rekao je trener Redsa Jürgen Klopp pa se osvrnuo na poništeni gol u 92. minuti

“Jedino što sam vidio u svlačionici je Hendersonov gol i dodadvanje za Sadia. I nisam vidio zaleđe. Možda mi netko može objasniti jer na slici nisam vidio zaleđe.”

Da nakon svega još stvar bude gora za Liverpool iz Engleske stižu informacije da su Van Dijku nakon starta Pickforda otišli ligamenti koljena te ga na terenu neće biti sedam do osam mjeseci.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.