PROSINEČKOG PUŠTAJU KUĆI! Izlazi nakon tri tjedna bolnice i dvije operacije, ali liječenje još nije gotovo

Autor: Bruno Herljević

Izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki, napusit će u petak Klinički centar Univerziteta u Sarajevu nakon tri tjedna bolnice i dvije operacije. Međutim, Klix javlja kako će liječenje nastaviti u kućnom ambijentu.

Podsjećamo, Prosinečki je početkom mjeseca bio podvrgnut drugoj operaciji u kratkom vremenu jer rana nije zarasla u predviđenom roku od operativnog zahvata slijepog crijeva.

Za razliku od prve, druga operacija je čuvana u maksimalnoj tajnosti. Prosinečki je prvo bio vraćen na Intenzivnu njegu KCUS-a gdje je nastavio proces rehabilitacije, a danas su stigle dobre vijesti iz BiH i Prosinečki smije napustiti bolnicu.

Problemi sa slijepim crijevom kod Prosinečkog javili su se  nakon povratka iz Španjolske gdje je BiH igrala prijateljsku utakmicu. Prosinečki je zbog bolesti propustio otvorenje nove poslovne zgrade NS BiH, kao i ždrijeb kvalifikacija za Euro.

Klix također naglašava kako je NS BiH dodatno zakomplicirao situaciju s Prosinečkim jer su odbili dati bilo kakvu informaciju o zdravstvenom stanju izbornika, iako je interes javnosti bio ogroman.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.