Prosinečkog nagovorili da ostane u Kayserisporu

Autor: K.K.

'Odigrali smo 11 loših utakmica. No, bilo je tu i nekih loših sudackih odluka te mnogo nesreće s ozljedama. Promijenio sam odluku, morao sam je preispitati kada sam osjetio reakciju svojih igrača i uprave', objasnio je Prosinečki.

Hrvatski trener Robert Prosinečki i dalje će biti trener Kayserispora unatoč seriji loših rezultata. Objavio je to hrvatski stručnjak koji je prethodno dao ostavku u klubu s kojim je lani postigao odlične rezultate, no ove sezone uslijedila su mnoga rezultatska razočaranja.
Očito je uprava Kayserispora nekoliko dana nagovarala Prosinečkog da ostane na klupi. Na početku razgovora Prosinečki je bio neumoljiv, naposljetku je posustao. Pa je Kayserispor objavio priopćenje da će hrvatski trener i dalje ostati u klubu…
Prosinečki je, podsjetimo, nakon poraza protiv Bilićevog  Besiktasa (3-0) podnio ostavku. U tom trenutku Kayserispor je u  11 kola imao  samo jednu pobjedu i tek šest bodova i bio je posljednji na ljestvici turskog prvenstva.
– Odigrali smo 11 loših utakmica. No, bilo je tu i nekih loših sudackih odluka te mnogo nesreće s ozljedama. Promijenio sam odluku, morao sam je preispitati kada sam osjetio reakciju svojih igrača i uprave. Ne daju mi otići. Ne mogu izdati njihovo povjerenje. Raditi ćemo  još bolje, imamo kvalitetne igrače i boriti ćemo  se za ostanak u ligi, rekao je Prosinečki.

Autor:K.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.