Foto: Instagram

PROGLAŠAVALI SU JE NAJLJEPŠOM U EUROPI, A SADA JOJ SE UKAZALA VELIKA ČAST! Poznata hrvatska novinarka pohvalila se velikim uspjehom!

Autor: F.F

Popularna hrvatska voditeljica Fani Stipković trenutno ima španjolsku adresu, točnije madridsku, a na društvenim mrežama se pohvalila poslom baš u glavnom gradu Španjolske.

Naime, novinarka i voditeljica pohvalila se da će biti voditeljica na World Football Summit Awards, koji će se održati na Wandi Metropolitano, stadionu Ateltico Madrida.

Fani je često proglašavana najseksi voditeljicom u Europi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

‘Uzbuđena sam!’

“Uzbzđena sam što ću biti voditeljica na vodežem međunarodnom događaju u nogometnoj industriji, gdje će svoje nagrade primiti najbolji profesionalci iz industrije. Vidimo se na World Football Summit Awards na Wandi Metropolitano!”, napisala je popularna novinarka na svojem Instagram profilu.




Ubrzo je dobila niz pohvala i čestitki zbog veliko uspjeha u karijeri.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.