FOTO: YouTube

PROCURILI RUŽNI DETALJI! Glavna zvijezda urlala nakon otkaza Mourinhu: ‘Zaje*avao si se pogrešnim tipom’

Autor: Bruno Herljević

Portugalca Josea Mourinha podržalan su samo dvojica nogometaša. Daily Mirror tvrdi da su iza trenera stali samo Nemanja Matić i Romelu Lukaku, dvojica nogometaša koje je Mourinho doveo na Old Trafford.

Odlazak Portugalca kod nekih je izazvao veliko oduševljenje, a kod nekih i preveliko. Paul Pogba malo je pretjerao u slavlju. Čim je saznao da je Mourinho bivši, Pogba je počeo ludovati i diječiti ‘high-five’ pozdrave suigračima. Pogba nije bio u dobrom odnosu s Mourinhom posljednjih mjeseci zbog čega ga je ovaj preselio na klupu.

Francuz je otišao toliko daleko da je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se smije i to samo par minuta nakon što je javnost doznala za otkaz Mourinhu. Engleski mediji tvrde kako bi Pogba zbog tog likovanja mogao biti financijski kažnjen.

The Sun pak tvrdi kako je stvar između Mourinha i Pogbe bila puno žešća.

“Mislio je od mene napraviti budalu, okrenuti navijače protiv mene… Ali zajebavao se s pogrešnim tipom”, navodno je urlao Pogba.

Ipak, treba reći kako u slučaju Pogbe, a možda i još nekih zvijezda Manchestera, Mourinho možda i nije bio u krivu kada ih je pokušao disciplinirati. Naime, Pogba očito ima problema s egom i ne trpi autoritete.

The Sun također piše kako je na Pogbin ispad reagirao i pomoćni trener Michael Carrick koji ga je upozorio da on nije veći od kluba i da ako tako misli da će odmah biti stavljen na transfer-listu. Pogba se nakon toga valjda malo smirio, ali postaje polako jasno da nije ni Mourinhu bilo lako raditi u svlačionici u kojoj je Pogba jer Francuz ima oveći klan koji se zajedno s njim veselio Joseovu otkazu.




Valjda će to Solskjaer dovesti u red…

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.