Instagram

PRIZNALA DA GA JE VARALA, A ON JU BRUTALNO UBIO! Poznati sportaš sve je šokirao: Golu djevojku samo je bacio na krevet, a to nije sve…

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Nekadašnji UFC borac Phil Baroni uhićen je u Meksiku zbog ubojstva svoje djevojke. Do tragedije je došlo nakon što se par posvađao u hotelskoj sobi.

Baroni ima 10 borbi u UFC-u, a zločin je počinio pod utjecajem alkohola i droge. Baroni je nasmrt pretukao svoju djevojku, inače Meksikanku, nakon što mu je rekla da ga je varala.

On je djevojku snažno bacio pod tuš, a ona je udarila glavom i preminula kroz nekoliko minuta. Nakon toga ju je stavio u krevet te prekrio ju dekom.

U mirovini već tri godine

Policija je u sobi na krevetu zatekla golu djevojku prekrivenu plahtom, s višestrukim modricama i tragovima udaraca na licu i po drugim dijelovima tijela, bez znakova života. Borac je uhićen, a istraga je u tijeku.

 

Karijeru je počeo 2000.  i to pod organizacijom legendarnog  PRIDE-a. U redovima UFC-a ubilježio 10 borbi i upisao 7 poraza i tri pobjede. Karijeru je zaključio s omjerom 16-19.

Nakon karijere ostao je u MMA svijetu i borilačkom sportu. Bavio se i hrvanjem i boksom bez rukavica, a radio je i kao komentator MMA borbi.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.