Privedeno 67 navijača s maksimirskog sjevera

Autor: hina

Još tijekom utakmice, na kojoj je bilo oko deset tisuća ljudi, skupina navijača na sjevernoj tribini više je puta preko službenog spikera bila upozorena na protupravno ponašanje, a zbog oglušavanja na upozorenja, u 66. minuti je ispražnjen dio tribine. Pod nadzorom interventnih policajaca bilo je oko 300 navijača koji su nakon popisivanja i snimanja pušteni

Nakon što je dio sjeverne tribine maksimirskog stadiona tijekom sinoćnje utakmice između Dinama i Sheriffa ispražnjen radi neprimjerenog navijanja, privedeno je 67 osoba, od čega 59 zbog neposjedovanja dokumenata, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Po utvrđivanju njihova identiteta policija ih je pustila, no u tijeku je kriminalističko istraživanje u vezi ostalih popisanih i snimljenih navijača zbog utvrđivanja eventualne kaznene, odnosno prekršajne odgovornosti.

Još tijekom utakmice, na kojoj je bilo oko deset tisuća ljudi, skupina navijača na sjevernoj tribini više je puta preko službenog spikera bila upozorena na protupravno ponašanje, a zbog oglušavanja na upozorenja, u 66. minuti je ispražnjen dio tribine. Pod nadzorom interventnih policajaca bilo je oko 300 navijača koji su nakon popisivanja i snimanja pušteni.

Od samog početka utakmice najžešći Dinamovi navijači Bad Blue Boysi, koji su se okupili na sjevernoj tribini stadiona u Maksimiru, vrijeđali su izvršnog predsjednika kluba Zdravka Mamića povicima "Mamiću cigane, odlazi iz svetinje", istim onim uzvicima zbog kojih je UEFA kaznila Dinamo s 25.000 eura i zatvaranjem istočne tribine.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.